fjolle-1-of-1

Om skribenterne

Vi er en flok passionerede fagnørder, der gerne vil dele vores viden om matematisk leg. Derfor har vi valgt at lave en blog til dig, der elsker “matematik i forklædning”. Vi er en del af teamet hos EduLab, som er virksomheden bag Danmarks foretrukne matematikportal, MatematikFessor.dk.

Vi – og resten af EduLab-teamet – vil rigtig gerne dele ud af al den viden, vi har om matematik, og hvordan man kan bruge det i sin hverdag. Vi vil hjælpe dig til at udforske matematikken med dit barn.

EduLab ApS blev stiftet i 2006 og er med MatematikFessor.dk Danmarks suverænt største udbyder af digital matematik til grundskoler. I 2013 kom vi ud over de danske landegrænser og lancerede MatteMestern.no i Norge, og i 2016 har vi indgået et samarbejde med det svenske forlag Gleerups om en svensk version, Matematikportalen.se, der går live i 2017.

I EduLab er vi et hold i alt, hvad vi laver. Uanset hvad vi arbejder med, så ser vi os selv som faglige nørder, hvor vi insisterer på at tilføre vores faglige kompetencer og kreativitet i alt, hvad vi gør. Vi bestræber os på at blive de bedste på markedet, og vi arbejder hver dag fokuseret på at udvikle vores produkter og det matematiske indhold, så det matcher vores brugeres behov og egne faglige ambitioner.

Vi vil gøre verdens børn bedre til matematik!

MatematikFessor

MatematikFessor er et fantastisk undervisningssystem til 0. – 10. klasse og er Danmarks mest benyttede digitale fagportal til matematik.

MatMusik

MatMusik er en app, hvor børn lærer tabellerne at kende. MatMusik har en ambition om at gøre det samme for tallene, som ABC-sangen gør for alfabetet.

FessorLøbet

FessorLøbet er MatematikFessors svar på aktiv læring. FessorLøbet kombinerer bevægelse og leg med matematikopgaver for alle elever i 0. – 10. klasse.

Kontakt os

Send en mail,
hvis du har spørgsmål

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere.
close-image