Fessors 3 skarpe – Daniel Svensson

 Under Fessors 3 skarpe

Daniel Svensson

Født: 3. april 1982

Profession: Tidl. dansk håndboldspiller og nuværende håndboldekspert på TV2 Sport

Følg Daniel:

Vi elsker at inspirere børn til at elske matematik – og til den opgave har vi fået hjælp fra en masse inspirerende personer. Denne gang fortæller Daniel Svensson, hvordan han havde det med matematik, hvem der inspirerede ham, og hvordan han bruger matematikken i sin hverdag.

  Hvordan havde du det med matematik i folkeskolen?

Næstefter frikvarteret var matematik noget af det sjoveste. I de helt små klasser havde jeg en lærer, der engagerede os med en masse tegninger og sjove indslag om matematik. Det blev en god start. Desværre blev jeg aldrig rigtig god til brøkregning eller tabeller. Det har jeg dog lært senere.

  Fortæl om en lærer, der inspirerede dig, og hvad det har betydet for dig?

Den lærer, der har inspireret mig mest, er min mor. Jeg har aldrig haft hende som underviser, men jeg har lært så meget af hende alligevel. Om skole, om indlæring, om engagement og mest af alt om ordentlighed. At være en god ven og behandle alle ens. Den lektie har jeg taget med mig igennem hele livet. Det synes jeg alle burde lære.

  Hvordan bruger du tal og matematik i din hverdag?

Jeg brugte tal rigtig meget under Vild med dans, til at holde styr på takter og rytmer i dansen og musikken. Matematikken brugte jeg rigtig meget, da jeg spillede professionelt i udlandet og omregnede danske kroner til Euro.

Skriv en kommentar

Kontakt os

Send en mail,
hvis du har spørgsmål

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere.
close-image