Hvad

Vores blog indeholder meget forskelligt – vigtigst af alt er, at alt, hvad vi laver, får en matematisk drejning. Indholdet på bloggen strækker sig fra finurlige opgaver, matematisk inspiration, opskrifter og lignende til faglige artikler, test af produkter samt idéer til matematik i hverdagen. Vi kalder det “matematik i forklædning”.

Hvorfor

Hos teamet bag Danmarks mest benyttede matematikportal, MatematikFessor.dk, så vi en mulighed for at dele vores viden og erfaringer med forældre og andre matematikinteresserede. Det vil vi gøre i et blogformat, som skal gøre det lettere at finde sjov og faglig viden om matematik samt få gode idéer og matematikopgaver, så dit barn bliver dus med tallenes verden.

Hvordan

Vores mål er at blogge et par gange om ugen, hvor vi har fokus på, at der er tal i alt – vi er nogle rigtige taltosser! Vi ønsker og håber på, at bloggen både kan opfordre til lege med matematik og ikke mindst skabe en platform, hvor vi kan dele alle vores (og jeres) idéer og tanker om, hvordan vi bruger og udvikler matematikken.

Så vi vil meget gerne ønske dig velkommen, og vi glæder os til at servere en masse matematik i forklædning til dig og dit barn.

Kontakt os

Send en mail,
hvis du har spørgsmål

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Læs mere.
close-image